• pageimg

Faʻaleleia tomai ma faʻafetaui i faiga masani

Ina ia faʻaleleia le tomai faʻapolofesa o tagata faigaluega, faʻaleleia le lelei o galuega, ma faʻafetaui i le tulaga o faʻamatalaga, Commerce ma Fefaʻatauaʻiga Kamupani faʻatulagaina aʻoaʻoga faʻaoga polokalama faakomepiuta ofisa i le potu fono a le kamupani i le aoauli o Novema 3 ma 4, 2021. Excel polokalama fa'avae ma le gaosiga o siata., Fa'atinoga o galuega, fa'ata'ita'iga fa'apitoa, ma isi. E luasefulu a latou pa'aga mai le vaega fa'agaioiga fa'agaoioiga, vaega fa'atau oloa i luga o le initaneti, vaega gaosiga, ma le vaega o tagata fa'atau oloa na auai i lenei a'oa'oga.

O lenei aʻoaʻoga na faʻatautaia e le pule o le kamupani o se faiaoga, e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga faʻamatalaga ma suʻesuʻega mataupu, faʻamoemoe e faʻaleleia tomai faʻavae o polokalama faʻaoga.O le a'oa'oga e masani ona vaevaeina i ni feso'ota'iga se fa: O le so'oga muamua o se fa'amatalaga pu'upu'u o le mana'omia o a'oa'oga fa'akomepiuta talosaga ma se fa'atomuaga ile Excel office software.

O le vaega lona lua o le faʻalauiloaina ma auʻiliʻili le faʻaogaina o le Excel software ma le faʻaaogaina o tomai faʻasolosolo i lea laasaga mai le papaʻu i le loloto;o le vaega lona tolu o le faia'oga e taliina fesili, ma o le a'oa'oga fa'aa'oa'oga o le a tali au'ili'ili mai fa'afitauli eseese o lo'o i ai a latou uo i le fa'aogaina o le polokalame i aso uma.

O le vasega lona fa o se talanoaga fegalegaleai.Na fa'atalanoaina e a latou uo le fa'aogaina i aso ta'itasi o polokalama fa'akomepiuta a le ofisa ma le fa'aogaina o faiga pisinisi fou, ma tu'uina atu fautuaga fa'atino.

E ala i lenei aʻoaʻoga, ua faʻaleleia atili le tomai faʻapolofesa o tagata faigaluega i luga o le initaneti ma le vaega o loʻo faʻagaioia logistics, e maua ai se auala e sili atu ona faigofie mo le faʻatautaia o faʻamatalaga pisinisi, faʻamutaina le faʻaogaina o mea tauaso i le vaʻavaʻaina o le tuʻuina atu, ma faʻamalamalama faʻamaonia fuainumera ma sili atu. manino.

O le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o tomai faʻapipiʻi e fesoasoani i le sologa lelei o le alualu i luma o galuega i le lumanaʻi ma le faʻalauiloaina ma le faʻaogaina o faiga pisinisi fou, ma ia sili atu ona faʻafetaui i le faʻatupulaia o tauvaga maketi.O le mea mulimuli, ou te fia faafetai atu i taʻitaʻi uma mo le lagolago malosi ma le galulue malosi ma le galulue faʻatasi a paaga, na faʻataunuʻuina atoatoa ai lenei aʻoaʻoga.


Taimi meli: Iuni-03-2019